VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 26 de maig de 2021

PASTIS DE FORMTGE i SOBAOS

 


Ingredients

12 sobaos

12 formatgets tipus Caseriu

800 g de llet 

130 gm de sucre

2 sobres de Cuajada

Sucre cremat.


 Per sobre del pastís, que al donar-li la volta quedarà al fons ,

8 sobaos, o 12 per la base, segons sigui el motlle.

Triturar-ho tot, menys el sucre cremat, i els 8 o 12 sobaos que son per la bases.

Posar-ho al foc,  sense deixar de remenar.

Quan comencí de fer alguna bombolleta, abocar-ho al motlle, que ja tindrem preparat amb el sucre cremat.

A sobre anar-hi posant els sobaos, fins que quedi ven cobert, que faran de base, quan donem la volta al pastis.

Deixar-ho a la nevera tota la nit. ( jo no tenia sobaos, i ho vaig fer amb magdalenes llarguetes, però les vaig haver de partir)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada