VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 7 de juny del 2021

BACALLÀ A LA MUSSELINA D'ALLS


 


Ingredients:

 1 o 2 trossos de bacallà per persona dessalat

 1 got de tomàquet triturat

 6 cullerades de maionesa

 2 clares d'ou

 10 dents d'all

 Oli d'oliva verge

 6 pebrots del piquillo

 Sal i pebre

Posem un bon raig d'oli d'oliva en una paella  tallem els alls a làmines finetes (reservant 1 gra) i els sofregim amb molta cura, perquè es cremen deseguida.

Afegim el tomàquet, els pebrots de piquillos i tot seguit posem sobre els trossos de bacallà, i amb una cullera anirem tirant tomàquet del mateix de la paella per sobre el bacallà.

Ho  tapem, el mantindrem a foc lent durant aproximadament 12 o13 minuts.

Ho posem en una safata i reservem.

 Mentre preparem la musselina, ... muntem les clares a punt de neu fort, triturem l'all reservat, barregem amb la maionesa de manera que tinguem una mena d'allioli i ho integrem amb les clares batuses a punt de neu, per formar la mussolina amb la qual naparemos el bacallà i el posem al forn per gratinar.

Al servir, si pot posar, un llit de patata i ceba, fregit, o un llit de tomàquet. (a mi m'agrada més la patata, i ceba, o un puré espesset de patata)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada