Ingredients:
1 o 2 trossos de bacallà per persona dessalat
1 got de tomàquet triturat
6 cullerades de maionesa
2 clares d'ou
10 dents d'all
Oli d'oliva verge
6 pebrots del piquillo
Sal i pebre
Posem un bon raig d'oli d'oliva en una paella tallem els alls a làmines finetes (reservant 1 gra) i els sofregim amb molta cura, perquè es cremen deseguida.
Afegim el tomàquet, els pebrots de piquillos i tot seguit posem sobre els trossos de bacallà, i amb una cullera anirem tirant tomàquet del mateix de la paella per sobre el bacallà.
Ho tapem, el mantindrem a foc lent durant aproximadament 12 o13 minuts.
Ho posem en una safata i reservem.
Mentre preparem la musselina, ... muntem les clares a punt de neu fort, triturem l'all reservat, barregem amb la maionesa de manera que tinguem una mena d'allioli i ho integrem amb les clares batuses a punt de neu, per formar la mussolina amb la qual naparemos el bacallà i el posem al forn per gratinar.
Al servir, si pot posar, un llit de patata i ceba, fregit, o un llit de tomàquet. (a mi m'agrada més la patata, i ceba, o un puré espesset de patata)
VIQUI
Seguidors
dilluns, 7 de juny del 2021
BACALLÀ A LA MUSSELINA D'ALLS
Etiquetes::
BACALLÀ
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada