VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 11 de maig de 2021

MUS DE MADUIXA


 

 Ingredients


Dos iogurts naturals


Dues cullerades de mel


200 o 300 gm. De maduixes


Nada d’esprai


Avellanes torrades


Galetes maries (jo ho vaig fer amb napolitanes)


Triturar les maduixes amb el iogurt, i la mel, i

 guardar-ne una per cada copa que es prepari.


Picar al morter, les avellanes amb les galetes.


No ha de quedar triturat com farina, ha de quedar a

 trossets que es trobin.


Posar la barreja de iogurt, mel, i maduixes a les copes que s’ha de servir.


Guardar-ho a la nevera fins el moment de servir, a

 les hores afegir-hi la avellana, i galeta trinxada.


Al últim moment omplir la copa amb nata de

 esprai, i a sobre posar-hi una maduixa, ja quan es

serveix, del contrari la nata baixaria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada