VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 18 de maig del 2021

AMANIDA DE PALETS DE CRANC

 


Ingredients:

 8 palets de cranc

2 pomes

2 pastanagues (tallades en  juliana, o ratllades)

 1 tassa de maionesa  

100 ml de nata líquida

Suc de llimona

 Enciams variats

Tomàquets xerri

 Vinagreta i julivert

Elaboració:

Peleu les pomes i tallar-les a daus, (½ a grills), ruixar-les amb llimona perquè no s'oxidin.

Ratllar la pastanaga, trossejar els palets de cranc, barrejar tot i escampar-hi julivert.

Alleugerir la maionesa amb nata.

Muntatge del plat:

 Col·locar la barreja de cranc al centre del plat,

envoltar d'enciam variat i amanida amb

vinagreta (amanir en l'últim moment)

Adornar amb els  tomàquets xerri i afegir un cordó de crema de vinagre de Mòdena fent un dibuix.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada