Ingredients:
8 palets de cranc
2 pomes
2 pastanagues (tallades en juliana, o ratllades)
1 tassa de maionesa
100 ml de nata líquida
Suc de llimona
Enciams variats
Tomàquets xerri
Vinagreta i julivert
Elaboració:
Peleu les pomes i tallar-les a daus, (½ a grills), ruixar-les amb llimona perquè no s'oxidin.
Ratllar la pastanaga, trossejar els palets de cranc, barrejar tot i escampar-hi julivert.
Alleugerir la maionesa amb nata.
Muntatge del plat:
Col·locar la barreja de cranc al centre del plat,
envoltar d'enciam variat i amanida amb
vinagreta (amanir en l'últim moment)
Adornar amb els tomàquets xerri i afegir un cordó de crema de vinagre de Mòdena fent un dibuix.
VIQUI
Seguidors
dimarts, 18 de maig del 2021
AMANIDA DE PALETS DE CRANC
Etiquetes::
AMANIDES
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada