Ingredients 4
filets de vedella
100 g. de pinyons
6 formatgets
½ got de llet
Una culleradeta
de mostassa de Dijon
Oli – sal – i –
pebre
Salpebrar la carn
o passar-la per la paella amb l’oli ( molt poquet ) ven calent,perquè es cogui de fora però quedi
crueta de dintre.
Passar els
pinyons per la paella, movent-los contínuament, perquè de seguida es cremen.
Treure’ls, i
guardar junt amb la carn.
A la mateixa
paella posar-hi la llet, i els formatgets a trossets.
Amb una cullera
de fusta anar-los aixafant, afegir-hi la mostassa, i deixar-ho coure uns
moments, perquè es lligui la salsa, sense deixar de remenar.
Posar els pinyons
sobre la carn, i cobrir-ho amb la salsa ven calenta.
També es pot servir amb una salsa feta amb,
maionesa unes gotes de brandi tomàquet
fregit,
els pinyons,i un ou dur ratllat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada