VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 10 de maig de 2021

FILET AMB DUES SALSES



Ingredients 4 filets de vedella

100 g. de pinyons

6 formatgets

½ got de llet

Una culleradeta de mostassa de Dijon

Oli – sal – i – pebre

Salpebrar la carn o passar-la per la paella amb l’oli ( molt poquet )  ven calent,perquè es cogui de fora però quedi crueta de dintre.

Passar els pinyons per la paella, movent-los contínuament, perquè de seguida es cremen.

Treure’ls, i guardar junt amb la carn.

A la mateixa paella posar-hi la llet, i els formatgets a trossets.

Amb una cullera de fusta anar-los aixafant, afegir-hi la mostassa, i deixar-ho coure uns moments, perquè es lligui la salsa, sense deixar de remenar.

Posar els pinyons sobre la carn, i cobrir-ho amb la salsa ven calenta.

També es pot servir amb una salsa feta amb,


 maionesa unes gotes de brandi tomàquet fregit,


 els pinyons,i un ou dur ratllat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada