VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 20 d’abril del 2021

ESPAGUETIS DE CARBASSÓ




Ingredients.

Dos carbassons no gaire grossos

100 g .Bacon

Una ceba

Crema de llet

Formatge ratllat un sobre

Mantega

Un potet de xampinyons laminats, o frescos

Sal i pebre.


Amb la mandolina, o si no en teniu, fer-ho amb el ganivet  anar fent llesquetes primes de carbassó de llarg , i desprès posar-ne 4 o 5 llesquetes i tallar ven finet de dalt a baix del carbassó.


Bullir-los 5 minuts amb una mica de sal, i tot segut posar-los amb aigua freda perquè no perdin el color.


Amb la mantega sofregir la ceba, sense que es faci rossa, i el xampinyons laminats, deixar-ho 5 minuts, afegir-hi el bacon, la crema de llet, els espaguetis, i el formatge.


Salpebrar, i deixar-ho, uns moment, perquè agafin bé tot el gust del que hem posat a la cassola, i ja es poden servir.


Si al servir, hi si voleu posar

 una mica més de formatge al

 servir...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada