Ingredients.
Dos carbassons no
gaire grossos
100 g .Bacon
Una ceba
Crema de llet
Formatge ratllat
un sobre
Mantega
Un potet de
xampinyons laminats, o frescos
Sal i pebre.
Amb la mandolina,
o si no en teniu, fer-ho amb el ganivet anar
fent llesquetes primes de carbassó de llarg , i desprès posar-ne 4 o 5
llesquetes i tallar ven finet de dalt a baix del carbassó.
Bullir-los 5
minuts amb una mica de sal, i tot segut posar-los amb aigua freda perquè no
perdin el color.
Amb la mantega
sofregir la ceba, sense que es faci rossa, i el xampinyons laminats, deixar-ho
5 minuts, afegir-hi el bacon, la crema de llet, els espaguetis, i el formatge.
Salpebrar, i
deixar-ho, uns moment, perquè agafin bé tot el gust del que hem posat a la
cassola, i ja es poden servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada