VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 29 d’abril del 2021

PER APROFITAR RESTES DE FORMATGE

 

Ingredients:

 

les restes de formatge que hagin quedat secs, que a vegades queden i es fan durs.

 - tots els trossets de formatge 

- una nou de mantega

– un tros de rocafort o blau

– crema de llet

 – una copeta de vi sec o de brandi

– pebre


Posar la mantega al foc amb una paella amb el foc baixet, posar-hi la crema de llet, i tots els restes de formatge fets a trossets. 

Amb una cullera o espàtula de fusta anar remenant fins que es desfaci el formatge. Posar-hi una mica de pebre. 

Afegir-hi el vi o el brandi, i deixar-ho uns moments, remenant sempre.

Treure del foc, deixar-ho refredar, ha de quedar com una crema.


El formatge rocafort, o blau, es per potenciar el saber.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada