SALSA DE FORMATGE
Ingredients:
1 porro – 1 pastanaga – 1 pebrot verd –
Estofar
una mica totes les verdures amb la mantega, afegir-hi el formatge, i ja fora
del foc, triturar-ho tot junt amb la
crema de llet
SALSA
DE FORMATGE
Ingredients:
3 grans d’all / 1/4 de litre de vi blanc / 1 ampolla de crema de llet / 150 gr.
de formatge ratllat, de dos tipus / 1 cullerada de farina /
Sofregir
els alls amb la mantega ben rossos i treure’ls. Torrar una mica la farina, i
posar-hi el vi , desfer-hi el formatge, afegir-hi la crema de llet i anar-ho
lligant amb una cullera de fusta. Salpebrar i servir calenta.
SALSA ROCAFORT
200 cc.
Crema de llet /100g formatge /Rocafort o blau /una ceba petita / i 1 copa de
brandi
olt Desfer el formatge amb la crema de llet a foc msuau.
Piqueu
la ceba en trossos molt petits, sufragui-la i flamegeu-la amb el conyac
Afegiu-hi
la crema de llet amb el formatge i deixeu reduir tot junt, rectificar de sal
Si voleu podeu passar la salsa per un colador
SALSA DE FORMATGE
Ingredients:
1 porro – 1 pastanaga – 1 pebrot verd –
Estofar
una mica totes les verdures amb la mantega, afegir-hi el formatge, i ja fora
del foc, triturar-ho tot junt amb la
crema de llet
SALSA ROCAFORT 1
Xafar-ho amb una forquilla i posar-ho al foc uns moments perquè es lligui
, fins que quedi ben fina. També s’hi pot posar una cullerada de mantega
Pot servir per acompanyar, carn, peix o verdures
SALSA
ROCAFORT – 2
Rocafort
– Crema de llet – mantega – unes gotes de vinagre de xerès. 18/07/06
SALSA
ROCAFORT
una
ampolla de crema de llet – 1 cullerada de mostassa – 1 ceba – ½ got de vi blanc
–
Sofregir
la ceba sense que es faci rossa. Afegir-hi el vi i el formatge. Fora del foc si
posa la crema de llet i la mostassa, i es passa tot per el mini pimer.
SALSA
ROCAFORT
Passar-ho tot per el pimer. És molt bo fer patates amb pell tallades rodones i aquesta salsa per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada