VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 23 de novembre del 2020

VÀRIES SALSES DE FORMATGE

 

SALSA DE FORMATGE

Ingredients: 1 porro – 1 pastanaga – 1 pebrot verd – 100 g. de taquets  de formatge – 50 g. de rocafort o blau – 1 ceba – 1 ampolla de crema de llet – 50 g. de mantega.

Estofar una mica totes les verdures amb la mantega, afegir-hi el formatge, i ja fora del foc,  triturar-ho tot junt amb la crema de llet

 

SALSA DE FORMATGE

 

Ingredients: 3 grans d’all / 1/4 de litre de vi blanc / 1 ampolla de crema de llet / 150 gr. de formatge ratllat, de dos tipus / 1 cullerada de farina / 50 g. de mantega.

Sofregir els alls amb la mantega ben rossos i treure’ls. Torrar una mica la farina, i posar-hi el vi , desfer-hi el formatge, afegir-hi la crema de llet i anar-ho lligant amb una cullera de fusta. Salpebrar i servir calenta.


SALSA ROCAFORT


200 cc. Crema de llet /100g formatge /Rocafort o blau /una ceba petita / i 1 copa de brandi

olt Desfer el formatge amb la crema de llet a foc msuau.

Piqueu la ceba en trossos molt petits, sufragui-la i flamegeu-la amb el conyac

Afegiu-hi la crema de llet amb el formatge i deixeu reduir tot junt, rectificar de sal

         Si voleu podeu passar la salsa per un colador 

SALSA DE FORMATGE

Ingredients: 1 porro – 1 pastanaga – 1 pebrot verd – 100 g. de taquets  de formatge – 50 g. de rocafort o blau – 1 ceba – 1 ampolla de crema de llet – 50 g. de mantega.

Estofar una mica totes les verdures amb la mantega, afegir-hi el formatge, i ja fora del foc,  triturar-ho tot junt amb la crema de llet


SALSA ROCAFORT  1

250 grams de formatge Rocafort o blau - 4  formatgets tipus caseriu - 4 cullerades crema de llet – mitja copa de brandi.

 Xafar-ho amb una forquilla i  posar-ho al foc uns moments perquè es lligui , fins que quedi ben fina. També s’hi pot posar una cullerada de mantega 

         Pot servir per acompanyar, carn, peix o verdures

SALSA ROCAFORT – 2

Rocafort – Crema de llet – mantega – unes gotes de vinagre de xerès. 18/07/06


SALSA ROCAFORT

una ampolla de crema de llet – 1 cullerada de mostassa – 1 ceba – ½ got de vi blanc – 100 g. de Rocafort.

Sofregir la ceba sense que es faci rossa. Afegir-hi el vi i el formatge. Fora del foc si posa la crema de llet i la mostassa, i es passa tot per el mini pimer.


SALSA ROCAFORT

250 g. de mató – 150 g. de Rocafort – 3 cullerades de crema de llet – 3 caserius – una ceba petita ratllada – sal i pebre.

Passar-ho tot per el pimer. És molt bo fer patates amb pell tallades rodones i aquesta salsa per sobre. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada