VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 16 de novembre del 2020

AMANIDA D’ESPINACS TENDRES AMB CARBASSA

                            Ingredients:

-   1/2 k d'espinacs tendres per amanir


- 300 g de carbassa


- 1 formatget de mozzarella 


- 150 g de nous pelades 


- 50 cl de vinagre balsàmic 


- 50  g de sucre 


- 100 cl d'oli d'oliva 


- 1 cullerada de mostassa 


-  sal grossa

 

       Per començar, en una paella amb una mica d'oli salteu la  carbassa tallada a daus.

   Quan estiguin dauradets, ho trieu.

 Amb l’oli que ha quedat  afegiu-hi el sucre i una mica de sal i deixeu-lo caramel·litzar. 

 Seguidament, poseu-hi el vinagre balsàmic i deixeu-ho reduir. 

    Per fer l'oli de mostassa, poseu en un bol la mostassa i l'oli i remeneu-ho bé. 

 I ja per acabar, amplateu els espinacs tendres, poseu-hi per sobre les nous, la mozzarella tallada a dauets, la carbassa  fregida a daus, les escates de sal, amaniu-ho tot amb la reducció de caramel·litzar la carbassa i amb l'oli de mostassa 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada