Ingredients:
- 1/2 k d'espinacs tendres per amanir
-
- 1 formatget de mozzarella
-
- 50 cl de vinagre balsàmic
- 50 g de sucre
- 100 cl d'oli d'oliva
- 1 cullerada de mostassa
- sal grossa
Per començar, en una paella amb una mica d'oli salteu la carbassa tallada a daus.
Quan estiguin dauradets, ho trieu.
Amb l’oli que ha quedat afegiu-hi el sucre i una mica de sal i deixeu-lo caramel·litzar.
Seguidament, poseu-hi el vinagre balsàmic i deixeu-ho reduir.
Per fer l'oli de mostassa, poseu en un bol la mostassa i l'oli i remeneu-ho bé.
I ja per acabar, amplateu els espinacs tendres, poseu-hi per sobre les nous, la mozzarella tallada a dauets, la carbassa fregida a daus, les escates de sal, amaniu-ho tot amb la reducció de caramel·litzar la carbassa i amb l'oli de mostassa
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada