VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 10 de novembre del 2020

PER PREPARAR OLIVES

Si les olives són verdes, fer un tall, o aixafar-les amb una pedra.

 Posar-les amb aigua clara durant una setmana, canviant l’aigua cada dia.

A les hores, s’agafa un pot amb aigua i sal i un ou, i quant l’ou sura per sobre, l’aigua ja està prou salada.

 Es posen les olives als pots que les vols guardar, i omplir-los d’aigua salada.

Es pot aromatitzar amb herbes, nosaltres hi posem sajolida, i farigola.

Si les vols fer senceres, només es renten, i ja es posen als pots  igual que les altres, amb herbes. 

 Aquestes tardem molt més a ser bones per menjar, les altres, als 15 o 20 dies ja es poden menjar.

Per saber la mida de l’aigua, va bé omplir els pots d’olives, amb aigua neta, a les hores es va avocant a un recipient, i es sala la justa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada