VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 2 de novembre del 2020

AMANIDA D'ESCALIVADA AMB FORMATGE DE CABRA

 


Ingredients

1 escarola

1 pebrot vermell petit

1 pebrot verd

1 ceba

1 albergínia no gaire grossa

1 patata

4 talls de formatge de cabra semicurat d'un centímetre de gruix

4 nous

4 avellanes crues

4 ametlles crues

 4 festues

4 panses

Olives negres

d'oli d'oliva, sal, i crema de vinagre de mòdena


Preparació

Escalivem les verdures, cadascuna al seu punt

Les pelem i les tallem a la juliana.

 Rentem l'escarola i eixuguem bé perque no hi hagi 

gens d'aigua.

 Fem I'oli de fruits secs torrant les avellanes i les

ametlles lleugerament en una paella.

 Fregim les nous, els festucs, les panses.


Deixem eonfitar 4 minuts, sense que l'oli bulli,


només s'ha d'escalfar molt lentament.


Muntem el plat posant un cercle d' escalivada, amb


 un petit piló d'escarola.


El formatge jo el poso a trossets, perquè ,si el poso 

al forn senser, (que queda més bonic, sem desfà) ,

 es posen al cim de I'escalivada.

Amanim amb l'oli de fruits secs. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada