Ingredients
1 escarola
1 pebrot vermell
petit
1 pebrot verd
1 ceba
1 albergínia no
gaire grossa
1 patata
4 talls de formatge
de cabra semicurat d'un centímetre de gruix
4 nous
4 avellanes crues
4 ametlles crues
4 festues
4 panses
Olives negres
d'oli d'oliva, sal,
i crema de vinagre de mòdena
Preparació
Escalivem les verdures, cadascuna al seu punt
Les pelem i les tallem a la juliana.
Rentem l'escarola i eixuguem bé perque no hi hagi
gens d'aigua.
Fem I'oli de
fruits secs torrant les avellanes i les
ametlles lleugerament en una paella.
Fregim
les nous, els festucs, les panses.
Deixem eonfitar 4
minuts, sense que l'oli bulli,
només s'ha d'escalfar
molt lentament.
Muntem el plat posant un cercle d' escalivada, amb
un petit piló d'escarola.
El formatge jo el poso a trossets, perquè ,si el poso
al forn senser, (que queda més bonic, sem desfà) ,
es posen al cim de
I'escalivada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada