VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 8 d’octubre del 2020

TATIN DE PINYA

Ingredients


  - 10 rotllanes de pinya

 – 3 ous

– 3 cullerades de sucre

100 g de farina

– ½ sobre de llevadura

 – 100 g. de sucre moreno

40 g. de mantega

 – 1 taronja

– 1 kiwi

 – 1 pessic de sal

– fulles de menta.

Posar a fondre amb una paella, el sucre moreno junt amb la mantega fins que quedi un caramel de color fosc.

Tallar les rotllanes de pinya per la meitat i cobrir el motlle. Trencar els ous i posar-los a on bol.

Afegir-hi el sucre i muntar-los amb les varilles elèctriques.

 

Afegir-hi la farina, la, llevadura, i la sal, i remenar amb compte. Afegir-hi una mica de suc de pinya i barrejar.

Avocar-ho tot sobre la pinya i posar-ho al forn a 200ºg durant 25 minuts.

 

Un cop fet el pastís voltar-la sobre una safata per donar-li la volta. Pelar la taronja i el kiwi fer-los a tallets i decorar amb les fulles de menta.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada