Ingredients
- 10 rotllanes de pinya
– 3 ous
– 3 cullerades de sucre
–
– ½ sobre de llevadura
–
–
– 1 taronja
– 1 kiwi
– 1 pessic de sal
– fulles de menta.
Posar a fondre amb una
paella, el sucre moreno junt amb la mantega fins que quedi un caramel de color
fosc.
Tallar les rotllanes de
pinya per la meitat i cobrir el motlle. Trencar els ous i posar-los a on bol.
Afegir-hi el sucre i muntar-los
amb les varilles elèctriques.
Afegir-hi la farina, la,
llevadura, i la sal, i remenar amb compte. Afegir-hi una mica de suc de pinya i
barrejar.
Avocar-ho tot sobre la pinya
i posar-ho al forn a 200ºg durant 25 minuts.
Un cop fet el pastís voltar-la sobre una safata per donar-li la volta. Pelar la taronja i el kiwi fer-los a tallets i decorar amb les fulles de menta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada