Ingredients:
- 1 k d'espinacs tendres per amanir
-
- 1 formatget de mozzarella
-
- 50 cl de vinagre balsàmic
-
- 100 cl d'oli d'oliva
- 1 cullerada de mostassa
- sal grossa
- Per començar, en una paella amb una mica d'oli salteu uns quants daus de carbassa.
Quan estiguin dauradets, afegiu-hi el sucre i una mica de sal i deixeu-lo
caramel·litzar. Seguidament, poseu-hi el vinagre balsàmic i deixeu-ho reduir.
Per fer les xips de carbassa, en una paella
amb oli abundant i a baixa temperatura fregiu unes quantes làmines de carbassa
tallades molt fines amb una mandolina.
Quan estiguin ben torradetes,
retireu-les de la paella i reserveu-les sobre paper absorbent.
Per fer l'oli de mostassa, poseu en un bol la
mostassa i l'oli i remeneu-ho bé.
I ja per acabar, emplateu els espinacs
tendres, poseu-hi per sobre les nous, la mozzarella tallada a dauets, la
carbassa caramel·litzada, les escates de sal, amaniu-ho tot amb la reducció de
caramel·litzar la carbassa i amb l'oli de mostassa i guarniu el plat amb les
xips de carbassa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada