VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 13 d’octubre del 2020

CARBASSA AMB ESPINACS



Ingredients:


-    1 k d'espinacs tendres per amanir 


- 300 g de carbassa 


- 1 formatget de mozzarella 


- 150 g de nous pelades 


- 50 cl de vinagre balsàmic


- 75 g de sucre 


- 100 cl d'oli d'oliva


- 1 cullerada de mostassa 


-  sal grossa

-   Per començar, en una paella amb una mica d'oli salteu uns quants daus de carbassa. 


Quan estiguin dauradets, afegiu-hi el sucre i una mica de sal i deixeu-lo caramel·litzar. Seguidament, poseu-hi el vinagre balsàmic i deixeu-ho reduir.
          

 Per fer les xips de carbassa, en una paella amb oli abundant i a baixa temperatura fregiu unes quantes làmines de carbassa tallades molt fines amb una mandolina.

 

Quan estiguin ben torradetes, retireu-les de la paella i reserveu-les sobre paper absorbent.

 

 Per fer l'oli de mostassa, poseu en un bol la mostassa i l'oli i remeneu-ho bé.

 

 I ja per acabar, emplateu els espinacs tendres, poseu-hi per sobre les nous, la mozzarella tallada a dauets, la carbassa caramel·litzada, les escates de sal, amaniu-ho tot amb la reducció de caramel·litzar la carbassa i amb l'oli de mostassa i guarniu el plat amb les xips de carbassa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada