Aquestes mides són per fer una empanada, petiteta
- 1/2 k de farina
– 3 ous
– 150 g de llar de porc
- un got de llet
– 20 g. de llevat de pa
– sal i un polset de sucre.
Posar una cassola al foc amb la llet, els ous , el llar, el
sucre , la sal i la farina.
Remenar
contínuament ja fora del foc.
Desfer el llevat amb una mica d’aigua calenta i un cop
desfet afegir-ho a la cassola ( si quedés massa dur afegir-hi una mica d’aigua
calenta.
Abocar la massa sobre
un marbre i treballar-la amb les mans.
Fer una bola i deixar-la reposar 4 ó 5 hores embolicada amb
un drap humit
Partir la massa i
folrar una safata omplir-la del que vulguis
i tapar-la amb l’altre meitat de massa.
Amb la mà molla anar aprestant per tots els costats perquè
quedi ben tancat.
Pintar-la amb ou
batut i posar-la al forn
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada