VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 20 d’octubre del 2020

PASTISSETS DE CABELL D’ÀNGEL




Ingredients: 

- un ou

– 6 cullerades de sucre

– 2 tasses d'oli 

– pell de llimona o taronja

– ½ sobre de Royal

– 1 tasses de vi dolç o anís

– 500 g de farina.

- confitura de cabell d’àngel

– també es pot fer amb moniato 

Fregir la pell de llimona i llençar–la.


 Qual l’oli estigui fred, barrejar-hi tots els ingredients i amassar bé.


 Fer unes boletes i aplanar-les que quedi la pasta ben fina. Farcir de cabell d’àngel, i donar-li forma de pastisset.


Posar al forn.


Molta cura perquè la pasta és molt delicada i es trenca fàcilment. 

Un cop cuits espolsar-hi sucre per sobre.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada