VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 14 d’octubre del 2020

LLOM AMB SALSA D’AMETLLES



Ingredients


- 8 talls de llom


– 75 o 80 gr. D’ametlles torrades


– 1 ceba grossa


 – farina blanca


- 1 got de llet ( mida d’aigua)


Es fa tallar el llom ni gruixut ni prim. 


S’enfarina amb farina blanca.

 

 Es fregeix molt poquet, perquè sinó quedaria dur.


Un cop fregit es posa a una cassola. 

A part es fa sufragi la ceba trinxada ben petita, i es deixa fer rossa.


 Es posa al minipimer junt amb les ametlles torrades i el got de llet.


Es tritura i es posa a sobre del llom i es deixà fer la xup-xup 10 o 12 minuts amb molt poc foc.


 Vigilar que no s’agafi, si això passes posar-hi una mica més de llet.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada