Per fer sardines escabetxades amb el microones:
Posar les sardines netes i ben posades a una safata que pugui anar al microones.
-Agafar una tassa d’oli ,
-Una tassa de vinagre
-Una tassa de vi blanc, o aigua
- 3 o 4 grans d’all
- 2 fulles de llorer
- una culleradeta de pebre vermell.
- uns quans gran de pebre negra
Enrossir els alls en una paella amb poc foc, afegir-hi el llorer, i el pebre negre
Amb molta cura, posar-hi el pebre vermell només un moment, perquè el pebre vermell, es crema de seguida
Tot seguit posar-hi una tassa de vinagre , una d’aigua o vi blanc una mica de sal.
Deixar-ho bullir 2 o 3 minuts i abocar-ho sobre les sardines i posar-ho al microones 6 o 7 minuts.
Tan el temps de coure com les quantitats varia segons la quantitat de sardines
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada