Ingredients;
200 g. de maries gruixudes ( hojaldrades )
– 200 g. de mantega
– 4 ous
– 4 cullerades de brandi
– 2 cullerades de nescafè
– un got de llet
– 100 g. de sucre.
- Coco ratllat per adornar
Es treballen els rovells amb la mantega, el sucre, el nescafè i el brandi.
Es mullen una mica les maries amb llet i es van posant ben posades a una safata, i a sobre si posa una capa de la pasta que hem preparat, i així es van fent sostres.
Es munten les clares a punt de neu i es cobreix el pastís. S’hi pot espolsar per sobre una mica de nescafè que haurem guardat.
Posar-ho a la nevera, es millor fer-lo un dia per l’altre.
En lloc de llet també es poden mullar les maries amb vi dolç, i en lloc de Nescafé, es pot fer amb xocolata amb pols.
Espolsar-hi una mica de coco ratllat per adornar
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada