VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 23 de setembre del 2020

CANELONS DE TONYINA, I PEBROT VERMELL



INGREDIENTS.

20 plaques de canelons

– 2 pebrots vermells

– 2 ous

 – 1 llauna de tonyina

- 1 potet. de tomàquets

 - sal – i – pebre.

         En una paella amb una mica d’oli es fregeixen poc a poc els pebrots tallats a daus petits.

 S’hi afegeixen els tomàquets ratllats deixant-los coure una estona amb els pebrots. 

 Finalment , posar-hi els ous durs tallats ben petits, assaonar-ho amb sal i una mica de pebre, deixar-ho coure una mica més i treure-ho del foc

, S’hi afegeix la tonyina esmicolada, i es barreja tot bé.


         Fer bullir els canelons amb força aigua, una mica de sal i una mica d’oli, durant 10-o-12 minuts.


Un cop cuits, escorreu-los, posar-los amb aigua freda. Estendre-les sobre un drap net i farcir-los

Es posa una cullerada de farciment a cada caneló i s’enrotllen


SALSA BEIXAMEL:

½ ceba ratllada

Una nou de formatge blau, o un grapadet del 

que us agradi

50 gr. de mantega

– 2 cullerades de farina

 – ¾ de litre de llet

 – sal

– i si es vol una mica de nou moscada.

 Jo no en poso perquè no mi agrada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada