INGREDIENTS.
20 plaques de canelons
– 2 pebrots vermells
– 2 ous
– 1 llauna de tonyina
- 1 potet. de tomàquets
- sal – i – pebre.
En
una paella amb una mica d’oli es fregeixen poc a poc els pebrots tallats a daus
petits.
S’hi afegeixen els tomàquets ratllats deixant-los coure una estona amb els pebrots.
Finalment , posar-hi els ous
durs tallats ben petits, assaonar-ho amb sal i una mica de pebre, deixar-ho
coure una mica més i treure-ho del foc
, S’hi afegeix la tonyina esmicolada, i es barreja tot bé.
Fer bullir els canelons
amb força aigua, una mica de sal i una mica d’oli, durant 10-o-12 minuts.
Un cop cuits, escorreu-los, posar-los amb aigua freda. Estendre-les
sobre un drap net i farcir-los
Es posa una cullerada de farciment a cada caneló i s’enrotllen
SALSA BEIXAMEL:
½ ceba ratllada
Una nou de formatge blau, o un grapadet del
que us agradi
50 gr. de mantega
– 2 cullerades de farina
– ¾ de litre de llet
– sal
– i si es vol una mica de nou moscada.
Jo no en poso perquè no mi
agrada
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada