VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 10 d’agost del 2020

BISCUIT D’AMETLLA




Ingredients

3 ous

200 gr. de sucre

100 gr. de farina

100 gr. d’ametlles moltes

125 gr. de mantega.

Un sobre de llevadura Royal

Un polset de sal

Batre els rovells amb el sucre. Desfer la mantega, i afegir-la a la barreja ( que no sigui calenta ).

Poc a poc afegir l’ametlla molta, i un cop incorporada, afegir-hi la farina barrejada amb la llevadura .

Muntar les clares a punt de neu, i amb molta cura anar incorporant-les a la massa però sense remenar gaire que no baixin.

Untar un motlle amb oli o mantega, i espolsar-hi una mica de farina. (Jo al cul del motlle, hi poso paper de forn )

Posar-ho al forn 35 minuts vigilant – ho. Espolsar-hi sucre en pols a sobre,

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada