VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 27 de juliol del 2020

PASTIS DE FORMATGE – MOLT FÀCIL







 INGREDIENTS 

 ½ litre de nada liquida de cuinar

 250 g.De formatge Filadèlfia, del contrari no cualla

 Un got petit de llet. 

Un got de sucre.

Un sobre de Cuajada.

 Sucre cremat ( pot ser ja preparat )

 Untar un motlle amb el sucre cremat, en el que hem de posar el Pastís. 

A part, posar-ho tot al foc a un caçó, tot en fred, i amb les beril•les de remenar la sopa, remenar sempre, fins que tot estigui desfet. ( no es pot deixar de remenar, fins que es treu del foc ) 

Quan ja va a començar a bullir, que ja fa alguna bombolleta a les bores de caçó, abocar-ho al motlle que hi tenim el sucre cremat, i deixar-ho refredar. 

Es millor fer-lo el dia abans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada