VIQUI

Seguidors
dilluns, 27 de juliol del 2020
PASTIS DE FORMATGE – MOLT FÀCIL
INGREDIENTS
½ litre de nada liquida de cuinar
250 g.De formatge Filadèlfia, del contrari no cualla
Un got petit de llet.
Un got de sucre.
Un sobre de Cuajada.
Sucre cremat ( pot ser ja preparat )
Untar un motlle amb el sucre cremat, en el que hem de posar el Pastís.
A part, posar-ho tot al foc a un caçó, tot en fred, i amb les beril•les de remenar la sopa, remenar sempre, fins que tot estigui desfet. ( no es pot deixar de remenar, fins que es treu del foc )
Quan ja va a començar a bullir, que ja fa alguna bombolleta a les bores de caçó, abocar-ho al motlle que hi tenim el sucre cremat, i deixar-ho refredar.
Es millor fer-lo el dia abans.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada