Ingredients:
300 gr. De pastanaga ratllada
3 ous
200 gr. De farina integral.
200 gr. De sucre moreno.
Un got d’oli de gira-sol.
Un sobre de Royal
Un pessiguet de sal.
Una cullerada de Vainilla líquida. ( opcional )
Batre els ous amb el sucre i el pessic de sal, fins que estiguin espumosos. (amb les beril•les elèctriques de fer pastissos)
Afegir-hi el got d’oli, remenar-ho bé amb cura de que no baixi l’espuma dels ous.
Batre els ous amb el sucre i el pessic de sal, fins que estiguin espumosos. (amb les beril•les elèctriques de fer pastissos)
Afegir-hi el got d’oli, remenar-ho bé amb cura de que no baixi l’espuma dels ous.
Poc a poc posar-hi la pastanaga ratllada, remenant sempre per el costat, i d'abaig a dalt.
Barrejar la farina amb el Royal, i amb una llengua de cuina, anar remenant poc a poc , sempre de fora cap a dintre.
Tenir ja preparat un motlle, una mica untat, amb un paper de forn al cul del motlle.
Abocar-ho, i posar-ho al forn 35 minuts. Amb un palillo llarg provar si ja surt net.
Si de sobre es torrava massa, i encara no esta prou cuit, posar-hi un paper de plata.
Barrejar la farina amb el Royal, i amb una llengua de cuina, anar remenant poc a poc , sempre de fora cap a dintre.
Tenir ja preparat un motlle, una mica untat, amb un paper de forn al cul del motlle.
Abocar-ho, i posar-ho al forn 35 minuts. Amb un palillo llarg provar si ja surt net.
Si de sobre es torrava massa, i encara no esta prou cuit, posar-hi un paper de plata.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada