VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 29 de juliol del 2020

PA DE PESSIC DE PASTANAGA - 2





Ingredients: 

300 gr. De pastanaga ratllada

 3 ous 

200 gr. De farina integral. 

200 gr. De sucre moreno.

 Un got d’oli de gira-sol.

 Un sobre de Royal

Un pessiguet de sal.

Una cullerada de Vainilla líquida. ( opcional )

 Batre els ous amb el sucre i el pessic de sal, fins que estiguin espumosos. (amb les beril•les elèctriques de fer pastissos)

 Afegir-hi el got d’oli, remenar-ho bé amb cura de que no baixi l’espuma dels ous. 

Poc a poc posar-hi la pastanaga ratllada, remenant sempre per el costat, i d'abaig a dalt.

Barrejar la farina amb el Royal, i amb una llengua de cuina, anar remenant poc a poc , sempre de fora cap a dintre. 

Tenir ja preparat un motlle, una mica untat, amb un paper de forn al cul del motlle. 

Abocar-ho, i posar-ho al forn 35 minuts. Amb un palillo llarg provar si ja surt net. 

Si de sobre es torrava massa, i encara no esta prou cuit, posar-hi un paper de plata.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada