VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 22 de juliol del 2020

DIFERNTES SALSES



 SALSA DE CARAMEL:
 Per acompanyar llagostins ? o el que vulguis  

1 Ceba

 3 dents d’all 

1 cullerada d’oli d’oliva

 2 cullerades de sucre cremat preparat

 ½ got de brou de peix 

 el suc de mitja llimona

 sal

 En una paella amb oli sofregir una mica la ceba i l’all, afegir-hi el sucre cremat i el brou, deixar-ho coure 4 – 5 minuts, posar-hi el suc de la llimona i la sal . 

Triturar-ho i servir sobre el peix

 SALSES PER PEIX 

Per acompanyar salmó :

 150 gr. de xampinyons laminats 

 200 ml. Crema de llet 

 1 ceba 

 2 gran d’all

 oli d’oliva 

A una cassola estofar la ceba i els alls . 

Quan estiguin afegir-hi els xampinyons, afegir-hi la crema de llet i 2 cullerades d’aigua. 

 Deixar-ho coure 5 minuts i es pot triturar o servir-la tal qual sobre el peix 

SALSA BEIXAMEL INGREDIENTS;

 - 50 g. de mantega 

 – 2 cullerades de farina 

– ¾ de litre de llet 

 – ½ ceba ratllada

 - sal, pebre i Nou moscada, si agrada. 

Sofregir la ceba ratllada, sense que es faci rossa, afegir-hi la farina i donar-hi unes voltes. 

 Posar-hi la llet calenta poc a poc, sense deixar de remenar amb el batedor de les sopes. Salpebrar i deixar-ho coure 5 o 6 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada