VIQUI

Seguidors
dimecres, 22 de juliol del 2020
DIFERNTES SALSES
SALSA DE CARAMEL:
Per acompanyar llagostins ? o el que vulguis
1 Ceba
3 dents d’all
1 cullerada d’oli d’oliva
2 cullerades de sucre cremat preparat
½ got de brou de peix
el suc de mitja llimona
sal
En una paella amb oli sofregir una mica la ceba i l’all, afegir-hi el sucre cremat i el brou, deixar-ho coure 4 – 5 minuts, posar-hi el suc de la llimona i la sal .
Triturar-ho i servir sobre el peix
SALSES PER PEIX
Per acompanyar salmó :
150 gr. de xampinyons laminats
200 ml. Crema de llet
1 ceba
2 gran d’all
oli d’oliva
A una cassola estofar la ceba i els alls .
Quan estiguin afegir-hi els xampinyons, afegir-hi la crema de llet i 2 cullerades d’aigua.
Deixar-ho coure 5 minuts i es pot triturar o servir-la tal qual sobre el peix
SALSA BEIXAMEL INGREDIENTS;
- 50 g. de mantega
– 2 cullerades de farina
– ¾ de litre de llet
– ½ ceba ratllada
- sal, pebre i Nou moscada, si agrada.
Sofregir la ceba ratllada, sense que es faci rossa, afegir-hi la farina i donar-hi unes voltes.
Posar-hi la llet calenta poc a poc, sense deixar de remenar amb el batedor de les sopes. Salpebrar i deixar-ho coure 5 o 6 minuts.
Etiquetes::
SALSES
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada