VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 21 de juliol del 2020

LLAGOSTINS AL WISKY






 INGREDIENTS 

 1 kg de llagostins

 Oli d'oliva 

 4 grans d'all 

 1 tasseta de whisky 

 julivert picat 

 Sal 

 Tallar els llagostins per la meitat, de cap a cua. 

En una paella, tira l'oli i els alls ben picats i fregeix durant un parell de minuts. En una safata que puguem ficar al forn, col·loquem els llagostins amb la closca cap avall tirant sobre ells l'oli amb els alls i un raig de wiski.

Deixar-ho macerar una estoneta. 

 Escalfem el forn i posem els llagostins i quan veiem que les cues dels llagostins es recullen, els traiem, empolvorem amb el julivert picat.

Encenem el whisky

 (serà més fàcil si prèviament ho escalfem) i ho aboquem sobre els llagostins. 

 Després d'un parell de minuts, es servei

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada