VIQUI

Seguidors
dimecres, 1 de juliol del 2020
CREMA DE POMA
Ingredients
6 Pomes
Un palet de canyella
100 gr de sucre morè
Vi dolç
Una llimona
500 ml de nata
Unes fulles de menta fresca
Pelar les pomes i ficar-les en un cassó amb una mica d'aigua (3 cullerades), una cullerada de vi dolç i el bastonet de canyella.
Escalfar i deixar a foc lent durant 25 minuts. Treure el bastonet de canyella, picar les pomes fins que es faci un puré, treure el líquid que sobra, i deixar refredar.
Muntar la nata.
Barrejar la nata amb el puré fred i afegir la pell ratllada d'una llimona.
Posar a la nevera.
Servir en copes individuals i adornar amb una fulla de menta fresca.
Ideal per aquest temps d'estiu....
Etiquetes::
CREMA- i -FLAMS,
PÚDING - CREMA- i -FLAMS
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada