VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 1 de juliol del 2020

CREMA DE POMA



Ingredients 

 6 Pomes 

 Un palet de canyella 

 100 gr de sucre morè 

 Vi dolç 

 Una llimona 

 500 ml de nata 

 Unes fulles de menta fresca

 Pelar les pomes i ficar-les en un cassó amb una mica d'aigua (3 cullerades), una cullerada de vi dolç i el bastonet de canyella.

 Escalfar i deixar a foc lent durant 25 minuts. Treure el bastonet de canyella, picar les pomes fins que es faci un puré, treure el líquid que sobra, i deixar refredar.

 Muntar la nata.

 Barrejar la nata amb el puré fred i afegir la pell ratllada d'una llimona.

 Posar a la nevera.

 Servir en copes individuals i adornar amb una fulla de menta fresca.

Ideal per aquest temps d'estiu....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada