Aquesta recepta, me la va ensenyar el Tomàs del Centre Cívic. E.P.D.
Ingredients:
- 4 talls de salmó gruixuts
– 2 llimones
– 100g. de farina
– 200g. de xampinyons naturals
– 100g. de mantega
– ½ ampolla de crema de llet
– sal, i pebre.
Amb una safata posar-hi els talls de salmó.
Escorre 1 llimona per sobre i deixar-ho
macerar 2 o 3 hores.
Netejar els
xampinyons, partir-los i posar
amb aigua i el suc de l’altre llimona.
Escorre el salmó i
secar amb un drap o paper
de cuina, enfarinar i fregir amb la mantega.
Treure’l, i guardar-lo amb un altre safata, i a
la mateixa
paella fregir els xampinyons tallats
petits, durant 5 o 6 minuts,i posar al
voltant
del salmó.
A la mantega que ha quedat posar-
hi la crema de llet, sal i
pebre i deixar-ho
reduir una mica perquè es lligui.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada