VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 3 de juliol del 2020

SALMÓ AMB CREM DE XAMPINYONS (Tomás)


Aquesta recepta, me la va ensenyar el Tomàs del Centre Cívic. E.P.D.


Ingredients:

- 4 talls de salmó gruixuts


– 2 llimones


– 100g. de farina


– 200g. de xampinyons naturals


– 100g. de mantega


– ½ ampolla de crema de llet


– sal, i pebre.


Amb  una safata  posar-hi els talls de salmó.

Escorre 1 llimona per sobre i deixar-ho 

macerar 2 o 3 hores.

 Netejar els xampinyons, partir-los i posar 

amb aigua i el suc de l’altre llimona.

 Escorre el salmó i secar amb un drap o paper

 de cuina, enfarinar i fregir amb la mantega.



Treure’l, i guardar-lo amb un altre safata, i a

la mateixa paella fregir els xampinyons tallats 

petits, durant 5 o 6 minuts,i posar al voltant 

del salmó. 

A la mantega que ha quedat posar-

hi la crema de llet, sal i pebre i deixar-ho 

reduir una mica perquè es lligui.

Tirar-ho per sobra el salmó i servir

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada