VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 25 de juny del 2020

PASTIS D'ALBERGÍNIA o CARABASSÓ



 Ingredients 

 2 albergínies

 300 gr. de gamba petita pelada

 4 ous 250 cc.de crema de llet 

 sal, pebre i oli d’oliva 

 Per la salsa de pebrots:

 1 ceba fregida 

Un potet de pebrots del piquillo amb el seu suc

Crema de llet (en podem guardar una mica de la de fer les albergínies)

 sal - pebre

  Tallar les albergínies a daus no gaire grans, salem i deixem que suïn una bona estona.

  Le eixuguem bé i les posem en una paella amb l'oli calent, deixem que es coguin uns 10-15 minuts. 

 Afegim les gambes. Deixem un parell de minuts i retirar de foc. 

 En una plata fonda batre els ous amb la crema de llet i hi afegim la barreja de la paella, salpebrem i ho aboquem en un motlle tipus cake que haurem folrat amb paper film transparent.

 Introduïm al microones a mitja potència uns 25 minuts, o fins que qualli. 

Punxar-lo i fins que surti l’ escuradents net. Deixem que es vagi refredant el pastís i el servim amb la salsa de pebrots.

 Par preparar la salsa de pebrots posem la ceba fregida, els pebrots, el seu suc i una mica de crema de llet, sal, pebre i ho amb el mini pimer. 

 Si queda massa espès afegim més crema de llet fins a obtenir la salsa suau per servir sobre les albergínies.

 També es pot fer amb carabassó, queda més suau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada