VIQUI

Seguidors
dijous, 25 de juny del 2020
PASTIS D'ALBERGÍNIA o CARABASSÓ
Ingredients
2 albergínies
300 gr. de gamba petita pelada
4 ous 250 cc.de crema de llet
sal, pebre i oli d’oliva
Per la salsa de pebrots:
1 ceba fregida
Un potet de pebrots del piquillo amb el seu suc
Crema de llet (en podem guardar una mica de la de fer les albergínies)
sal - pebre
Tallar les albergínies a daus no gaire grans, salem i deixem que suïn una bona estona.
Le eixuguem bé i les posem en una paella amb l'oli calent, deixem que es coguin uns 10-15 minuts.
Afegim les gambes. Deixem un parell de minuts i retirar de foc.
En una plata fonda batre els ous amb la crema de llet i hi afegim la barreja de la paella, salpebrem i ho aboquem en un motlle tipus cake que haurem folrat amb paper film transparent.
Introduïm al microones a mitja potència uns 25 minuts, o fins que qualli.
Punxar-lo i fins que surti l’ escuradents net. Deixem que es vagi refredant el pastís i el servim amb la salsa de pebrots.
Par preparar la salsa de pebrots posem la ceba fregida, els pebrots, el seu suc i una mica de crema de llet, sal, pebre i ho amb el mini pimer.
Si queda massa espès afegim més crema de llet fins a obtenir la salsa suau per servir sobre les albergínies.
També es pot fer amb carabassó, queda més suau.
Etiquetes::
ALBERGÍNIES,
CARABASSONS i CARBASSA
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada