VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 3 de juny del 2020

POTATGE D’ESPINACS I CIGRONS


Ingredients:

 - cigrons cuits

 – espinacs 

 – ceba

 - una patata 

 – bacallà desfet 

 – alls 

 – un trosset de pa 

 – pebre vermell

 – ametlles torrades 

 – 1 ou dur

 – julivert – oli, sal i pebre. 

 Fregir els alls i guardar.

 Amb el mateix oli fregir el pa i guardar. Fer un sofregit amb la ceba, afegir-hi la patata a trosso no gaire grans, deixar-ho una 10 minuts, i afegir-hi el bacallà, esqueixat, posar-hi els cigrons, cuits i els espinacs ja bullits, i picats.

 Afegir-hi una mica de suc de bullir els cigrons, i deixar que cogui uns moments perquè es barregin els gustos. Fer la picada amb les ametlles ,l’ou dur,els alls fregits, el pa, el pebre vermell, i el julivert i afegir a la cassola.( si no es té suc de cigrons, es pot posar-hi una mica d’aigua calenta)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada