VIQUI

Seguidors
dimecres, 3 de juny del 2020
POTATGE D’ESPINACS I CIGRONS
Ingredients:
- cigrons cuits
– espinacs
– ceba
- una patata
– bacallà desfet
– alls
– un trosset de pa
– pebre vermell
– ametlles torrades
– 1 ou dur
– julivert – oli, sal i pebre.
Fregir els alls i guardar.
Amb el mateix oli fregir el pa i guardar. Fer un sofregit amb la ceba, afegir-hi la patata a trosso no gaire grans, deixar-ho una 10 minuts, i afegir-hi el bacallà, esqueixat, posar-hi els cigrons, cuits i els espinacs ja bullits, i picats.
Afegir-hi una mica de suc de bullir els cigrons, i deixar que cogui uns moments perquè es barregin els gustos. Fer la picada amb les ametlles ,l’ou dur,els alls fregits, el pa, el pebre vermell, i el julivert i afegir a la cassola.( si no es té suc de cigrons, es pot posar-hi una mica d’aigua calenta)
Etiquetes::
POTATGES
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada