VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 1 de juny del 2020

POTATGE DE CIGRONS I ARRÒS




Per fer amb l’olla de pressió però es pot fer amb una cassola normal, donant més temps d'ebullició.  

 Ingredients: 

 - ½ k. de cigrons – un grapat d’arròs 

– 200 g. de cansalada del coll 

- un tros d’orella – 100 g. de xoriç 

 – 100 g. de botifarra negre 

 – 2 o 3 patates 

 – 1 ceba 

 – 2 pastanagues 

 – 1 cap d’alls

 – llorer – oli, sal, i pebre negre i vermell.

 Posa aigua a l’olla i quan estigui calenta posar-hi els cigrons, el llorer, la cansalada, l’orella, la pastanaga, la ceba, i els alls.

 Deixar-ho bullir , i passats 25 minuts parar el foc i quan hagi passat un temps prudent, obrir l’olla i posar-hi les patates, l’arròs, i deixar-ho coure 5 minuts més. 

 Seguidament hi posarem la botifarra i el xoriç i ja amb l’olla destapada deixarem que bulli 5 minuts. En aquest potatge també si pot posar bledes, o espinacs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada