VIQUI

Seguidors
dilluns, 1 de juny del 2020
POTATGE DE CIGRONS I ARRÒS
Per fer amb l’olla de pressió però es pot fer amb una cassola normal, donant més temps d'ebullició.
Ingredients:
- ½ k. de cigrons – un grapat d’arròs
– 200 g. de cansalada del coll
- un tros d’orella – 100 g. de xoriç
– 100 g. de botifarra negre
– 2 o 3 patates
– 1 ceba
– 2 pastanagues
– 1 cap d’alls
– llorer – oli, sal, i pebre negre i vermell.
Posa aigua a l’olla i quan estigui calenta posar-hi els cigrons, el llorer, la cansalada, l’orella, la pastanaga, la ceba, i els alls.
Deixar-ho bullir , i passats 25 minuts parar el foc i quan hagi passat un temps prudent, obrir l’olla i posar-hi les patates, l’arròs, i deixar-ho coure 5 minuts més.
Seguidament hi posarem la botifarra i el xoriç i ja amb l’olla destapada deixarem que bulli 5 minuts. En aquest potatge també si pot posar bledes, o espinacs.
Etiquetes::
POTATGES
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada