Un altre recepta per fer pestiños
Ingredients:
- 300g. de farina
– 1 dl. d’oli
– 2 copetes de Jerez
– ½ copa d’anís
– 250 g. de mel
– 1 ou
– sucre llustre
– un pessic de sal
– Oli abundant per fregir.
Barrejar la farina , la sal l’oli , el Jerez, l’ou 2 cullerades de mel i l’anís.
Treballar bé la pasta fins que estigui ben unida.
Deixar-la reposar 1, o 2 hores.
Estirar la pasta, tallar-la a quadrats dóna’s la forma i fregir amb oli abundant.
Fer bullir la mel restant amb 4 cullerades d’aigua durant 5 minuts, banyar els pestiños amb aquest almívar i deixar-los escorre sobre una reixat.
Servir-los espolsant-hi sucre llustre per sobre. (també es pot fer sense banyar-los amb mel, només espolsant-hi sucre llustre )
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada