VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 8 de juny del 2020

PESTIÑOS - 1



Un altre recepta per fer pestiños 

Ingredients: 

 - 300g. de farina 


– 1 dl. d’oli 

– 2 copetes de Jerez 

– ½ copa d’anís 

– 250 g. de mel 

– 1 ou 

– sucre llustre 

– un pessic de sal 

– Oli abundant per fregir.

 Barrejar la farina , la sal l’oli , el Jerez, l’ou 2 cullerades de mel i l’anís. 

Treballar bé la pasta fins que estigui ben unida.

 Deixar-la reposar 1, o 2 hores.

 Estirar la pasta, tallar-la a quadrats dóna’s la forma i fregir amb oli abundant.

 Fer bullir la mel restant amb 4 cullerades d’aigua durant 5 minuts, banyar els pestiños amb aquest almívar i deixar-los escorre sobre una reixat. 

Servir-los espolsant-hi sucre llustre per sobre. (també es pot fer sense banyar-los amb mel, només espolsant-hi sucre llustre )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada