VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 10 de juny del 2020

CUIXETES DE POLLASTRE AL XERÈS




 8 cuixes de pollastre

Unes tires de bacon, o cansalada del coll, ven fineta

 1 got de xerès sec

 1 cullerada de mostassa

 Oli d'oliva

 Pebre

 sal

Elaboració:

Afegir la sal i el pebre a les cuixes de pollastre, untar-los amb la mostassa.


Deixar-les un parell d’hores macerant.

En una paella fregir la cansalada, amb una mica d'oli.

Treure la cansalada, i amb el mateix oli daurar les cuixes.

Afegir-hi la cansalada.

 Tirar per sobre el xerès i deixar coure fins que estiguin ben fets.

 Les cuixes de pollastre tindran més sabor (i algunes més calories) si es sofregeixen també uns trossos de de pernil,  o afegir uns xampinyons amb la cansalada. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada