VIQUI

Seguidors
dimarts, 16 de juny del 2020
PATÉ DE TONYINA
Ingredients
330 g de tonyina en oli (pes de la llauna sense escórrer)
3 ous
200 ml de nata líquida per cuinar
8 cullerades soperes de tomàquet fregit
Una cullerada sopera de maionesa
Una cullerada sopera de ketchup (opcional)
Una cullerada sopera de mostassa (opcional)
Sal i pebre a gust
Posar tots els ingredients al vas de la batedora i triturar fins a obtenir una barreja homogènia.
Abocar el batut en un motlle rectangular per a microones i coure al micro durant 15 minuts a potència màxima.
Convé fer-li un cop d'ull de tant en tant.
Quan passin els 15 minuts comprovarem si està cuit introduint un ganivet, o un escuradents i si aquest surt net estarà llest.
La part de dalt, es queda seca, gairebé cremada; amb molta cura treure aquesta pell seca quan el paté estigui fred, es desemmotlla.
Es pot servir acompanyat d'enciam i adornat amb maionesa i / o tomàquet, o com aperitiu sobre torradetes.
Es pot servir, amb una goteta de melmelada de color
Etiquetes::
ACOMPANYAMENT,
APERITIU
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada