VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 16 de juny del 2020

PATÉ DE TONYINA


Ingredients 

330 g de tonyina en oli (pes de la llauna sense escórrer)

 3 ous 

200 ml de nata líquida per cuinar

 8 cullerades soperes de tomàquet fregit 

Una cullerada sopera de maionesa 

Una cullerada sopera de ketchup (opcional) 

Una cullerada sopera de mostassa (opcional)

 Sal i pebre a gust 

 Posar tots els ingredients al vas de la batedora i triturar fins a obtenir una barreja homogènia.

 Abocar el batut en un motlle rectangular per a microones i coure al micro durant 15 minuts a potència màxima.

 Convé fer-li un cop d'ull de tant en tant. 

 Quan passin els 15 minuts comprovarem si està cuit introduint un ganivet, o un escuradents i si aquest surt net estarà llest. 

La part de dalt, es queda seca, gairebé cremada; amb molta cura treure aquesta pell seca quan el paté estigui fred, es desemmotlla.

 Es pot servir acompanyat d'enciam i adornat amb maionesa i / o tomàquet, o com aperitiu sobre torradetes.

 Es pot servir, amb una goteta de melmelada de color

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada