VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 12 de juny del 2020

FILET AL ROCAFORT


1 Filet 

 25 grams de formatge rocafort

 Una mica de nata líquida

 Pebre i Sal 

 Mantega 

 Unes gotes de brandi 

 La forma més ràpida de fer el filet a l’ rocafort és la següent:

 Es deixa el filet amb la sal, un raget d’oli, el pebre i el brandi, uns minuts (l'ideal és deixar-ho el dia anterior ) 

 Posar una mica d’oli a la paella i posar-hi el filet un cop calenta. ( només tombar i tombar) no deixar-lo coure gaire, perquè quedaria dur.

 En un cassó posarem la mantega i tirem el formatge rocafort una mica esmenuçat i la nata líquida, barrejant de forma homogènia mentre es remou a foc suau.

 Es deixa espessir.

 Es cobreix el filet amb aquesta salsa i se serveix. En lloc de Rocafort, pot ser Blau, Gorgonzola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada