VIQUI

Seguidors
divendres, 12 de juny del 2020
FILET AL ROCAFORT
1 Filet
25 grams de formatge rocafort
Una mica de nata líquida
Pebre i Sal
Mantega
Unes gotes de brandi
La forma més ràpida de fer el filet a l’ rocafort és la següent:
Es deixa el filet amb la sal, un raget d’oli, el pebre i el brandi, uns minuts (l'ideal és deixar-ho el dia anterior )
Posar una mica d’oli a la paella i posar-hi el filet un cop calenta. ( només tombar i tombar) no deixar-lo coure gaire, perquè quedaria dur.
En un cassó posarem la mantega i tirem el formatge rocafort una mica esmenuçat i la nata líquida, barrejant de forma homogènia mentre es remou a foc suau.
Es deixa espessir.
Es cobreix el filet amb aquesta salsa i se serveix. En lloc de Rocafort, pot ser Blau, Gorgonzola.
Etiquetes::
CARN
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada