VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 18 de maig del 2020

SALSA DE POMA




SALSA DE POMA - 1

 - 1 Ingredients. 

 -1 ceba

 – 3 pomes

 – mantega

 -1 tassa de brou de carn 

 – sal, sucre, i pebre

 Pelar les cebes i trinxar-les petites, pelar les pomes, treure el cor i laminar- les. 

 En una paella sofregir la ceba ,i quan comenci agafar color afegir-hi la poma, posar-hi el sucre i salpebrar.

 Quan les pomes estiguin toves afegir-hi el brou, remenar-ho be uns moments i passar-ho pel mini-pimmer. Servir calent d’acompanyament per carn de porc

 --------------------------------

 SALSA DE POMA – 2 

 Ingredients: 

 - 1 ceba grossa 

 – 1 k. de pomes

 – mantega 

 – 1 cullerada de sucre cremat 

- sucre, sal i pebre. 

 Sofregir la ceba filetejada amb la mantega.

 Quan ja estigui casi cuita, posar-hi la poma pelada i tallada petita, afegir a la paella junt amb el sucre , la sal, el pebre i el sucre cremat. Tapar-ho i deixar coure uns 10 minuts. 

 Triturar amb el pimer, i servir calent per acompanyar carn. ( Si queda massa espessa, aclarir amb una mica de caldo o amb crema de llet)  

-------------------------------

 SALSA DE POMA – 3 

 Ingredients:

 - 75 g de mantega

 – 4,o 5 pomes grosses 

 - ½ gotet d’aigua

 – sal, pebre, i una copa de cava o vi blanc. 

 Fer-ho coure tot i triturar. 

--------------------------------- 

SALSA DE POMA - 4 

  Ingredients: 

 - 1k de pomes 

 – 75 g. de mantega 

 – 3 cullerades de crema de llet 

 – el suc d’una llimona

 – un polsim de canyella 

 – sal i pebre. 

Posa la mantega al foc i la poma tallada a trossos, i el suc de la llimona i deixar-ho coure a foc lent 10 o 12 minuts. 

Afegir-hi la canyella, la crema de llet, la sal i el pebre, i deixar-ho 5 minuts més. Triturar i servir calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada