VIQUI
Seguidors
dilluns, 18 de maig del 2020
SALSA DE POMA
SALSA DE POMA - 1
- 1 Ingredients.
-1 ceba
– 3 pomes
– mantega
-1 tassa de brou de carn
– sal, sucre, i pebre
Pelar les cebes i trinxar-les petites, pelar les pomes, treure el cor i laminar- les.
En una paella sofregir la ceba ,i quan comenci agafar color afegir-hi la poma, posar-hi el sucre i salpebrar.
Quan les pomes estiguin toves afegir-hi el brou, remenar-ho be uns moments i passar-ho pel mini-pimmer. Servir calent d’acompanyament per carn de porc
--------------------------------
SALSA DE POMA – 2
Ingredients:
- 1 ceba grossa
– 1 k. de pomes
– mantega
– 1 cullerada de sucre cremat
- sucre, sal i pebre.
Sofregir la ceba filetejada amb la mantega.
Quan ja estigui casi cuita, posar-hi la poma pelada i tallada petita, afegir a la paella junt amb el sucre , la sal, el pebre i el sucre cremat. Tapar-ho i deixar coure uns 10 minuts.
Triturar amb el pimer, i servir calent per acompanyar carn. ( Si queda massa espessa, aclarir amb una mica de caldo o amb crema de llet)
-------------------------------
SALSA DE POMA – 3
Ingredients:
- 75 g de mantega
– 4,o 5 pomes grosses
- ½ gotet d’aigua
– sal, pebre, i una copa de cava o vi blanc.
Fer-ho coure tot i triturar.
---------------------------------
SALSA DE POMA - 4
Ingredients:
- 1k de pomes
– 75 g. de mantega
– 3 cullerades de crema de llet
– el suc d’una llimona
– un polsim de canyella
– sal i pebre.
Posa la mantega al foc i la poma tallada a trossos, i el suc de la llimona i deixar-ho coure a foc lent 10 o 12 minuts.
Afegir-hi la canyella, la crema de llet, la sal i el pebre, i deixar-ho 5 minuts més. Triturar i servir calent.
Etiquetes::
SALSES
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada