VIQUI

Seguidors
dimarts, 19 de maig del 2020
POTATGE DE BACALLÀ
Ingredients :
- 1/2 k de cigrons
– 1/2 k. d’espinaques, o bledes
– 1 tall de bacallà per persona
– 1 ceba
– un tros de bitxo
– 1 pebrot verd
– 2 o 3 grans d’all
– oli sal i si es vol pebre vermell dolç
Posar els cigrons que ja tindrem remullats a coure. En una paella fregirem el bacallà que també tindrem remullat.
Amb el mateix oli fregirem la ceba trinxada, i el pebrot verd i el bitxo. Ho traurem i fregirem els espinacs trinxats.
Quan els cigrons estiguin cuits posarem els espinacs i la ceba i li donaren unes voltes.
A sobre posarem el bacallà perquè no es desfaci i mourem la cassola perquè es barregin els gustos
Etiquetes::
POTATGES
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada