VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 19 de maig del 2020

POTATGE DE BACALLÀ



 Ingredients :

 - 1/2 k de cigrons  

– 1/2 k. d’espinaques, o bledes 

 – 1 tall de bacallà per persona 

 – 1 ceba 

– un tros de bitxo 

 – 1 pebrot verd 

 – 2 o 3 grans d’all

 – oli sal i si es vol pebre vermell dolç 

Posar els cigrons que ja tindrem remullats a coure. En una paella fregirem el bacallà que també tindrem remullat.

 Amb el mateix oli fregirem la ceba trinxada, i el pebrot verd i el bitxo. Ho traurem i fregirem els espinacs trinxats. 

Quan els cigrons estiguin cuits posarem els espinacs i la ceba i li donaren unes voltes.

 A sobre posarem el bacallà perquè no es desfaci i mourem la cassola perquè es barregin els gustos 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada