VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 25 de maig del 2020

POTATGE D’ESPINACS I OU DUR






Ingredients:

    -Un paquet d’espinacs congelades

    – 2 cebes

- 1 pastilla de brou de pollastre

   – 1 pastanaga

– 1 cullerada de farina

 –50 g. de pinyons

– 4 grans d’all

– 2 patates

– 2 ous

– oli i sal.

Sofregir la ceba dos grans d’all i la pastanaga , quan ja estigui transparent, posar-hi les patates i les espinacas deixar uns moments i afegir-hi la pastilla de brou i 2 gots d’aigua ( just que ho cobreixi ).

Apart fregir una mica els dos grans d’all  laminats i els pinyons, els ous durs trinxats i la farina, desfer-ho amb una mica de suc del bullit i afegir-ho a la cassola de les espinacs.

 Esperar 5 minuts més i servir. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada