VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 12 de maig del 2020

POLLASTRE AMB VERMUT, I SALSA DE SOJA



Ingredients: 

 - 1 pit de pollastre

 – 1 ceba 

 – 1 pastanaga 

 – 1 poma petita 

 – 1 cullerada d’ametlla torrada 

 – 50 g. de mantega 

 –1 cullerada de salsa de soja

 – ½ got de vermut

 – oli, sal, i pebre.

 Tallar el pit a daus i posar-lo a macerar amb la salsa de soja, el vermut, oli, sal, i pebre i deixar-ho 3 o 4 hores, fora de la nevera o tota la nit a la nevera. 

 Posar la paella al foc i amb la mantega fregir el pit de pollastre tallat a quadrets.

 Treure’l i posar –hi la ceba i la pastanaga i la poma, quan ja estigui casi cuit, afegir-hi el suc de la maceració i el pollastre, salpebrar i servir calent. .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada