VIQUI
Seguidors
dimarts, 12 de maig del 2020
POLLASTRE AMB VERMUT, I SALSA DE SOJA
Ingredients:
- 1 pit de pollastre
– 1 ceba
– 1 pastanaga
– 1 poma petita
– 1 cullerada d’ametlla torrada
– 50 g. de mantega
–1 cullerada de salsa de soja
– ½ got de vermut
– oli, sal, i pebre.
Tallar el pit a daus i posar-lo a macerar amb la salsa de soja, el vermut, oli, sal, i pebre i deixar-ho 3 o 4 hores, fora de la nevera o tota la nit a la nevera.
Posar la paella al foc i amb la mantega fregir el pit de pollastre tallat a quadrets.
Treure’l i posar –hi la ceba i la pastanaga i la poma, quan ja estigui casi cuit, afegir-hi el suc de la maceració i el pollastre, salpebrar i servir calent. .
Etiquetes::
POLLASTRE
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada