VIQUI
Seguidors
dilluns, 11 de maig del 2020
TARTA DE POMA
De pastissos de poma ni ha molts, i no es porten massa diferència uns da'ls altres, però tots són bons !!!
Ingredients:
- 175 gr. de sucre
- 100 gr. de farina
- una culleradeta de llevat en pols
- 2 ous
- 75 gr. de mantega o margarina
- 1 llimona
- una cullerada de maizena
- 2 pomes
- melmelada d'albercoc o préssec
- un polsim de sal
- 3 cullerades d'oli
- 3 cullerades de llet
Preparació:
En un bol fem una primera preparació amb 100 g. de sucre, un ou sencer que el bateren amb el sucre i un polsim de sal, una vegada barrejat, hi posarem l'oli, la llet i la farina amb el llevat i ho abocarem en un bol circular de 24 cm.
Folrat amb paper de forn i untat amb margarina i espolsat amb farina. Al damunt hi posarem les pomes a lamines fines mullades amb suc de llimona i posades circularment.
Finalment hi posarem la preparació següent:
En un bol, posarem el rovell d'un ou
- 75 gr. de sucre
- 75 gr. de mantega desfeta a punt de pomada, i ho treballarem tot plegat, ho estendrem pel damunt de las pomes, es posa al forn escalfat a 180 uns 35 o 40 minuts. .
Es retira del foc es posa en una safata amb blonda es pinta amb la melmelada d'albercoc desfeta amb una mica d'aigua
Etiquetes::
PASTISSOS,
TARTA DE POMA
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada