VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 27 d’abril del 2020

SALSES PER PEIX





SALSA DE PORRO PER PEIX
Ingredients;

Mantega – porro – o ceba – un got de vi – un got de brou de peix – farina – pebre vermell i negre – sal – alls.
Sofregir el porro, els alls , i la ceba. Un cop estigui cuit afegir-hi la farina, donar-hi unes voltes , salpebrar i afegir-hi el vi i el brou. Deixà que  bulli 2 o 3 minuts. Passar-ho pel pimmer.
         Agafar una safata , untar-la una mica i  posar-hi el peix  que ja tindrem net , Cobrir-lo amb aquesta salsa i posar-lo al forn 10 minuts .
També es pot fer el peix fregit o a la planxa  i servir acompanyat d’aquesta salsa .

SALSA DE PORROS  (Per peix )

Ingredients:

1 ceba petita /2 grans d’all/ 2 porros (el tros blanc )/ ½  got d’aigua i ½ got de vi blanc /1/2  got de llet / 50 gr. de mantega/ sal i pebre.

Amb una paella sofregir la ceba els alls i el porro a foc lent durant ¼ d’hora, afegir-hi el vi i deixar-lo evaporar 5 minuts. Posar-hi l’aigua , la llet i salpebrar, deixar-ho bullir 5 minuts més, i ja es pot triturar. Servir calenta

SALSA PER PEIX
Ingredients.

 2 ous durs – 2 llesquetes de pa – 3 grans d’all – una llauneta de pebrot vermell – ½ pastilla de brou de peix –un raget de vi blanc sec, oli, sal pebre.

SALSA PER PEIX
Ingredients:

mantega – farina – 1 got de vi – 1 got de caldo de peix – sal – pebre negre i vermell.
Fer com si féssim una beixamel.

SALSA POULE-TAN POT SER PER PEIX COM PER CARN.
Ingredients:

 Mantega – ceba – alls una copa de vi blanc – crema de llet – sal – pebre – i brou de peix o de carn, segons perquè sigui
Sofregir la ceba i els alls amb la mantega, afegir-hi la sal, el pebre, el vi, i el brou, deixar-ho coure una mica. Afegir-hi la crema de llet i lligar-ho coure molt poc a poc.

SALSA PER PEIX

Ingredients:

Un got de llet – una ceba petita – farina – 2 o 3 pebrots escalivats – una copa de vi – brou de peix .
Sofregir la ceba ratllada amb la farina.
Posar-hi el vi i el brou. Deixar-ho coure una mica. Posar-hi els pebrots escalivats, nets de llavors i triturar. Servir calent.

SALSA VERDA

Ingredients:

Una ceba petita – bastant julivert – crema de llet – ½ got de vi blanc – mantega u oli.
Fregir la ceba, afegir-hi tot el demés, i deixar-ho bullir 2 o 3 minuts. Fregir el peix i posar-lo a la salsa i deixar que cogui 3 minuts, també si pot posar el peix sense fregir.

SALSA PER PEIX
Ingredients:

1 iogurt – alls tendres – julivert – 2 cebes tendres – oli i sal.
Picar els alls i la ceba ben petits i bullir-los 5 minuts amb aigua i sal. Escorre i barrejar-hi el iogurt  el julivert, i salpebrar.

SALSA VERDA

Ingredients: 

Pa fregit - ametlles crues pelades – sal – oli – pebre vermell – molt julivert – una mica de brou de peix o també serveix per carn, a les hores el brou t’he de ser de carn.
Es fregeix el peix. Es fa la salsa i si posa el peix uns moments a la mateixa paella.

CREMA D’AMETLLES ( PEIX O CARN)

Ingredients:

Ametlles crues pelades – tomàquet – molt julivert – alls - sal – oli – pebre.
 Passar-ho tot per el mini pimer amb una mica de brou de carn o peix , segons per que sigui Posar-ho sobre el peix cru i coure 20 minuts al forn.

SALSA VERDA DE REGIM

Ingredients;

Una ceba – ben trinxada – un ditet de vi blanc - 3 o 4 grans d’all – un iogurt desnatat – julivert – oli sal – pebre.
Bullir la ceba i els alls amb molt poca aigua. Posar-hi la sal, el iogurt, el julivert, i el pebre. Triturar. Serveix per acompanyar peix a la planxa o bullit.

SALSA DE MOSTASSA PER PEIX

Ingredients;

2 iogurts – una cullerada de mostassa – el suc d’una llimona – oli – sal – pebre – julivert.
Tot ben trinxat i posar-ho sobre el peix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada