VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 29 d’abril del 2020

ESCUDELLA: PER FARCIR GALETS GRANS


ESCUDELLA: 

les quantitats serà segons els comença’ls

Ingredients;

Galets grossos

Un carpó de pollastre

Ossos d'espina

Ossos de vedella 

Un os de pernil

Porro

Api

Pastanagues.

Carn picada de vedella i de porc

Pa

Llet

Un ou

All – julivert

Sal –i -pebre

 

Us estranyarà que no hi posem carn, és que no farem carn d'olla.

 Fer-ho bullir 1 hora 1/2, col·lar-ho.


Amanir la carn de la pilota, amb ou, pa remullat amb llet, sal, pebre alls i julivert. 

Barrejar tot com per fer la pilota , omplir els galets.


Farcir els galets. Posar brou a una cassola de fons ample, i quan estigui a punt de bullir, anar posant els galets ben posats l'un al costat de l'altre, i que el brou només els cobreixi. 

Ha de bullir molt poc a poc, perquè no es girin, i anar-hi afegint brou.

 ( del contrari si hi havia massa brou, ballarien , i es buidarien) i deixar-los bullir molt poc a poc , (uns deu o dotze minuts) perquè no es moguin.

Una vegada passats els  minuts, posar-hi bastant brou i deixar-los sense tocar un parell d’hores.

 Això és millor fer-ho el dia avant i deixar-ho tota la nit perquè s’inflin.

 Escalfar en el moment de servir

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada