VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 4 de maig del 2020

PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS



Ingredients:

- 2 llaunes de pebrot

350 g. de carn de porc

– 3 cullerades de salsa de tomàquet

– 1 llauna de paté

– 4 ous

– farina de galeta

–ous

– farina

– oli, sal,i pebre.

Per la salsa:

-  1 ceba grossa

 – 2 grans d’all

– 1 cullerada de salsa de tomàquet

 -  ½ got entre aigua i vi blanc.

Per fer el farcit, es posa tota la carn junt amb el paté en un bol i es barreja bé.

Es posa al 1-2-3- fins que quedi una pasta fina, però no líquida. 

Si posa una mica de farina de galeta, o una molla de pa eixut.

Es deixa reposar tota la nit.

S’agafen els pebrots i s’omplen bé.

Es passen per ou i farina i es fregeixen, i es posen a una cassola.

 Sofregir la ceba i els alls, afegir-hi el tomàquet, i es vi i l’aigua, i posar-ho sobre els pebrots.

 Deixar-ho coure 20 minuts.

Si falta suc, afegir-hi mes aigua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada