Ingredients:
- 1/2 K
. de filets de lluç congelat
– 100 g . de gambes congelades
– 2 ous
– 1 iogurt
– una llimona
– gelatina neutra (
en pols )
– aigua
– sal i pebre.
Coure els ous.
Bullir
el lluç i les gambes 4 o 5 minuts.
Pelar 1 l’ou i trossejar.
Desfer
el peix, pelar les gambes,
i
trossejar-les.
Posar-ho a un bol i salpebrar.
En un bol a part posar-hi el suc de la
llimona, dues cullerades de gelatina, i 4 d’aigua.
Posar-ho al foc al bany maria i deixar-ho
bullir 3 o 4 minuts abocar-ho sobre el peix. Omplir un motlle amb la barreja, i
deixar-ho a la nevera tota la nit, o al congelador si corre presa.
Adornar amb l’ou dur que queda.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada