VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 21 d’abril del 2020

MUS DE PEIX




Ingredients:

 - 1/2  K . de filets de lluç congelat


100 g. de gambes congelades


 – 2 ous


 – 1 iogurt


 – una llimona


– gelatina neutra ( en pols )


– aigua


 – sal i pebre.


Coure els ous.


 Bullir el lluç i les gambes 4 o 5 minuts.

Pelar 1 l’ou i trossejar.

 Desfer el peix, pelar les gambes,

 i trossejar-les.

 Posar-ho a un bol i salpebrar.

En un bol a part posar-hi el suc de la llimona, dues cullerades de gelatina, i 4 d’aigua.

Posar-ho al foc al bany maria i deixar-ho bullir 3 o 4 minuts abocar-ho sobre el peix. Omplir un motlle amb la barreja, i deixar-ho a la nevera tota la nit, o al congelador si corre presa.

Adornar amb l’ou dur que queda. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada