VIQUI

VIQUI

Seguidors

divendres, 17 d’abril del 2020

CASSOLETA DE PEIX FÀCIL





Ingredients:


- Patates


– llagostins


– sèpia


– rap


– musclos


– ½ got de vi blanc


– alls – oli – julivert


– tomàquets


 – pebre.



 Posar oli, tomàquet fregit i alls a una cassola i

 a sobre posar-hi una capa de patates tallades 

rodones( millor primer passar-les per la

 paella una mica, ja que el peix es couen més 

apresa  i les patates els hi costa més) 

salpebrar.


 A sobre posar una capa de sèpia, all i julivert i

 altre vegada patates.


Posar-hi el rap enfarinat, all i julivert, patates 

i a sobre posar-hi els llagostins passats per la 


paella, els musclos sense closca i altre vegada

 patates.



Cada capa es té de salpebrar.



Posar-hi el suc dels musclos filtrat amb un

 drap perquè no  quedi terra, el vi blanc, i

 posar-ho a la cassola que cogui 10 minuts

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada