Ingredients:
- Patates
– llagostins
– sèpia
– rap
– musclos
– ½ got de vi blanc
– alls – oli – julivert
– tomàquets
– pebre.
Posar oli, tomàquet fregit i
alls a una cassola i
a sobre posar-hi una capa de patates tallades
rodones(
millor primer passar-les per la
paella una mica, ja que el peix es couen més
apresa i les patates els hi costa més)
salpebrar.
A sobre posar una
capa de sèpia, all i julivert i
altre vegada patates.
Posar-hi el rap enfarinat, all i julivert, patates
i a sobre
posar-hi els llagostins passats per la
paella, els musclos sense closca i altre
vegada
patates.
Cada capa es té de salpebrar.
Posar-hi el suc dels musclos filtrat amb un
drap perquè no quedi terra,
el vi blanc, i
posar-ho a la cassola que cogui 10 minuts
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada