VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 10 de març del 2020

TRIPA I PEUS DE BE


 Ingredients:

 - Una tripa

 - 6 peus

 – una fulla de llorer

 – una cabeça d’alls

 – una ceba 

 – sal.

 PER LA SALSA

 -2 cebes

 -2 pebrots verds

 – 4 grans d’all

 – ½ k. de tomàquets o un pot

 – una culleradeta de pebre vermell

 – 1 cullerada rasa de farina

 – suc de bullir els peus 

 – ½ gotet de vi

 – oli, sal, pebre negre. Bullir la tripa i els peus amb el llores, el cap d’alls, i sal.
 ( També es pot comprar ja cuita.) 

 Un cop cuits posar-los a una cassola.

 En una paella fer el sofregit amb ceba , els pebrots, i els alls trinxats. Quan ja es faci transparent, afegir-hi el tomàquet ( també pot ser de pot ). quan ja estigui fet, posar-hi la farina i el vi , deixar-ho coure uns moments. 

 Abocar-ho sobre els peus, afegir-hi un got de suc de coure els peus i deixar que cogui uns 10 minuts poc a poc (si no es té suc, desfer ½ pastilla de brou concentrat amb aigua calenta)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada