VIQUI
Seguidors
dimarts, 10 de març del 2020
TRIPA I PEUS DE BE
Ingredients:
- Una tripa
- 6 peus
– una fulla de llorer
– una cabeça d’alls
– una ceba
– sal.
PER LA SALSA
-2 cebes
-2 pebrots verds
– 4 grans d’all
– ½ k. de tomàquets o un pot
– una culleradeta de pebre vermell
– 1 cullerada rasa de farina
– suc de bullir els peus
– ½ gotet de vi
– oli, sal, pebre negre. Bullir la tripa i els peus amb el llores, el cap d’alls, i sal.
( També es pot comprar ja cuita.)
Un cop cuits posar-los a una cassola.
En una paella fer el sofregit amb ceba , els pebrots, i els alls trinxats. Quan ja es faci transparent, afegir-hi el tomàquet ( també pot ser de pot ). quan ja estigui fet, posar-hi la farina i el vi , deixar-ho coure uns moments.
Abocar-ho sobre els peus, afegir-hi un got de suc de coure els peus i deixar que cogui uns 10 minuts poc a poc (si no es té suc, desfer ½ pastilla de brou concentrat amb aigua calenta)
Etiquetes::
PEUS DE PORC
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada