VIQUI
Seguidors
dijous, 12 de març del 2020
OUS DURS AMB SALSA DE CALÇOTS
(Tenia salsa de calçots, i per no congelar-la vaig provar de fer ous farcits)
6 ous durs
Salsa de calçots
Un grapadet de avellanes torrades
Una maria
Una culleradeta de vinagre
Un raget d’oli
Bullir els ous, i pelar-los, partir-los, i guardar el rovell.
Triturar les avellanes junt amb la maria.
Guardar un rovell per adornar, i aixafar-ho junt amb les avellanes i la maria.
Posar-hi la culleradeta de vinagre, i l’oli.
Ha de quedar una pasta que no sigui dura, si hi quedés, posar-hi una mica més d’oli.
Omplir els ous, i ratllar per sobre, el rovell que hem guardar. ( No hi he posat ni sal ni pebre, perquè la salsa, ja en porta )
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada