VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 12 de març del 2020

OUS DURS AMB SALSA DE CALÇOTS





(Tenia salsa de calçots, i per no congelar-la vaig provar de fer ous farcits) 

 6 ous durs

 Salsa de calçots 

Un grapadet de avellanes torrades 

Una maria 

Una culleradeta de vinagre 

Un raget d’oli 

Bullir els ous, i pelar-los, partir-los, i guardar el rovell.

Triturar les avellanes junt amb la maria.

 Guardar un rovell per adornar, i aixafar-ho junt amb les avellanes i la maria. 

Posar-hi la culleradeta de vinagre, i l’oli. 

 Ha de quedar una pasta que no sigui dura, si hi quedés, posar-hi una mica més d’oli. 

Omplir els ous, i ratllar per sobre, el rovell que hem guardar. ( No hi he posat ni sal ni pebre, perquè la salsa, ja en porta )

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada