VIQUI

Seguidors
dimecres, 4 de març del 2020
LLOM CREMAT AMB TARONGES
Ingredients:
- Un tros de llom tot en un tros
– 3 taronges
– una copa de xerès sec
– una pastilla de brou concentrat
– 1-o-2 cullerada de vinagre de xerès.
– 4 cullerades de sucre cremat ( pot ser del que ja venen preparat )
–oli – sal – pebre
Amb el vinagre untar el llom,posar-hi sal i pebre i deixar-ho maceració al menys 2 hores.
Posar l’oli a una cassola o paella i amb l’oli ben calent enrossir el llom.
Afegir-hi el xerès, deixar-ho reduir uns 10 minuts.
Tot seguit posar-hi el suc de les taronges a la que hi haurem desfet la pastilla de brou.
Deixar-ho coure a foc fluix 30 minuts.
Tirar-hi el sucre cremat i deixar-ho 10 minuts més. Un cop fred, tallar el llom finet, i servir acompanyat de la salsa. Si es vol es pot servir acompanyat de taronja tallada ben fina per adornar.
Si quedés massa sec anar-hi afegint una mica d'aigua o brou
Etiquetes::
PORC
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada