VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 4 de març del 2020

LLOM CREMAT AMB TARONGES


Ingredients:

 - Un tros de llom tot en un tros

 – 3 taronges 

 – una copa de xerès sec 

 – una pastilla de brou concentrat

 – 1-o-2 cullerada de vinagre de xerès. 

 – 4 cullerades de sucre cremat ( pot ser del que ja venen preparat ) 

 –oli – sal – pebre 

 Amb el vinagre untar el llom,posar-hi sal i pebre i deixar-ho maceració al menys  2 hores.

 Posar l’oli a una cassola o paella i amb l’oli ben calent enrossir el llom.

 Afegir-hi el xerès, deixar-ho reduir uns 10 minuts.

 Tot seguit posar-hi el suc de les taronges a la que hi haurem desfet la pastilla de brou.

 Deixar-ho coure a foc fluix 30 minuts.

 Tirar-hi el sucre cremat i deixar-ho 10 minuts més. Un cop fred, tallar el llom finet, i servir acompanyat de la salsa. Si es vol es pot servir acompanyat de taronja tallada ben fina per adornar.

Si quedés massa sec anar-hi afegint una mica d'aigua o brou

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada