VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimecres, 25 de març del 2020

PLUM CAKE




Ingredients

250 grs. de farina blanca

150 grs. de mantega


125 grs. de sucre

3 ous

1 sobre de llevat

1 raig de Cointreau o rom

1 raig de llet

panses de corint

un pols de sal

Preparació

Posarem les panses en remull en aigua tèbia.

Barrejar amb la mantega un xic desfeta el sucre i el pols de sal.

Remenar-ho una estona fins que quedi una massa compacta.

 Tirar-hi el ous d’un a un. Afegir-hi la farina, el llevat, la llet i el raig de licor.

Tapar el pot amb un drap de cuina.

Escórrer les panses. Barrejar les panses i enfarineu-les en farina blanca, i ajunteu-les amb la massa, sense remenar massa.

Abocar la massa en un motlle rectangular i introduir-lo en el forn, els 10 min primers a foc viu, i baixar-ho una mica durant 30-40 min.

 Per saber si està cuit, cal punxar-lo amb una agulla de fer mitja.

Es aconsellable menjar-lo quan estigui completament fred.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada