Ingredients
250
grs. de farina blanca
150
grs. de mantega
125
grs. de sucre
3
ous
1
sobre de llevat
1
raig de Cointreau o rom
1
raig de llet
panses
de corint
un
pols de sal
Preparació
Posarem
les panses en remull en aigua tèbia.
Barrejar
amb la mantega un xic desfeta el sucre i el pols de sal.
Remenar-ho
una estona fins que quedi una massa compacta.
Tirar-hi el ous d’un a un. Afegir-hi la
farina, el llevat, la llet i el raig de licor.
Tapar
el pot amb un drap de cuina.
Escórrer
les panses. Barrejar les panses i enfarineu-les en farina blanca, i ajunteu-les
amb la massa, sense remenar massa.
Abocar
la massa en un motlle rectangular i introduir-lo en el forn, els 10 min primers
a foc viu, i baixar-ho una mica durant 30-40 min.
Per saber si està cuit, cal punxar-lo amb una
agulla de fer mitja.
Es
aconsellable menjar-lo quan estigui completament fred.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada