Ingredients
Quatre cebes de mida mitjana
200 grams de panses de Corint
Sal
Sucre
Vinagre de Mòdena
Mel
Primerament, en un cassó amb aigua, escaldem
les panses durant minuts, i un cop
escaldades, les escorrem i les reservem.
Seguidament, en una paella gran amb un raig d'oli,posem les cebes tallades en juliana ben fina, les espolsem amb un pessic de sal i un pessic de sucre, i a foc baix deixem que vagin coent.
Quan la ceba ja comenci a estar tova, hi afegim un raig de vinagre de Mòdena i un, i deixem que redueixi.
A continuació, hi afegim un bon raig de mel i les panses, ho remenem , i deixem que s'acabi de coure fins que veiem que la ceba ja esta ben caramel·litzada, la posem en un taper de vidre o en un plat tapat, i quan ja estigui freda, ja la podem guardar a la nevera fins el moment que la necessitem. Es pot fer sense les panses.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada