VIQUI

VIQUI

Seguidors

dijous, 26 de març del 2020

CEBA CARAMEL·LITZADA





Ingredients

Quatre cebes de mida mitjana

 200 grams de panses de Corint

 Sal

 Sucre

Vinagre de Mòdena

 Mel

Primerament, en un cassó amb aigua, escaldem les panses durant  minuts, i un cop escaldades, les escorrem i les reservem.

Seguidament, en una paella gran amb un raig d'oli,posem les cebes tallades en juliana ben fina, les espolsem amb un pessic de sal i un pessic de sucre, i a foc baix deixem que vagin coent.
Quan la ceba ja comenci a estar tova, hi afegim un raig de vinagre de Mòdena i un, i deixem que redueixi.


A continuació, hi afegim un bon raig de mel i les panses, ho remenem , i deixem que s'acabi de coure fins que veiem que la ceba ja esta ben caramel·litzada, la posem en un taper de vidre o en un plat  tapat, i quan ja estigui freda, ja la podem guardar a la nevera fins el moment que la necessitem. Es pot fer sense les panses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada