VIQUI

VIQUI

Seguidors

dilluns, 23 de març del 2020

LLOM AMB SALSA D'AMETLLES





Ingredients:

- 8 talls de llom

– 75 o 80 gr. D´ametlles torrades

– 1 ceba grossa

– farina blanca

- 1 got de llet

 ( mida d’aigua)

Es fa tallar el llom ni gruixut ni prim.

 S’arrebossa amb farina blanca.

 Es fregeix molt poquet, perquè sinó quedaria dur. Un cop fregit es posa a una cassola.

A part es fa sufragi la ceba trinxada ben petita, i es deixa fer rossa.

 Es posa al minipimer junt amb les ametlles torrades i el got de llet.

 Es tritura i es posa a sobre del llom i es deixà fer la xup-xup 10 o 12 minuts amb molt poc foc.

Vigilar que no s’agafi, si això passes posar-hi una mica més de llet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada