VIQUI

VIQUI

Seguidors

dimarts, 17 de març del 2020

POLLASTRE AMB IOGURT




Un pollastre tallat petit

Una ceba grossa

Un iogurt natural

Un got de brou, pot ser de pastilla ( ½ pastilla desfeta amb aigua calenta)

Brandi

3 o 4 maries

Ametlles torrades

Panses

Oli – sal – i – pebre

Salpebrar, i fregir una mica els trossets de pollastre.

Treure’ls, i amb el mateix oli coure la ceba tallada petita sense deixar que es faci rossa.

Afegir-hi el pollastre, i regar-ho amb el brandi.
Desfer el iogurt amb el brou, i afegir-lo a la cassola, junt amb les panses.

Tot seguit fer una picada amb les maries, i les ametlles torrades, i desfer-ho amb una mica d’aigua, o amb brou, i posar-ho a la cassola que cogui uns 20 minuts a foc vaig.

Ha de quedar una salsa espesseta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada